Foto's

Yoga in Bears

Yoga in BearsOp woensdag 9 september 2015 start al weer voor het 5e seizoen de Yogagroep Bears/Jellum/Weidum voor een nieuwe serie hatha-yogalessen in de ruimte van Dorpshuis D’Ald Skoalle in Bears.

Wil je ontspannen? Onthaasten? Tot jezelf komen? Bewust(er) worden van je lichaam? Je adem? Je geest? Wel eens gedacht aan hatha-yoga? Dé manier om te komen tot een vitaler lichaam, een goede adembeheersing en een ontspannen geest.
Soft? Integendeel. Hatha-yoga is een fysieke vorm van yoga, maar geen gymnastiek. De lichaamsoefeningen, Asana’s, vragen om een selectieve aanspanning van spieren, concentratie en een juiste ademtechniek.
De oefeningen leren je spanning en ontspanning signaleren, spanning weg te nemen en ontspanning toe laten. Zo neem je op den duur een steeds meer ontspannen houding aan.
De combinatie van lichaamsoefeningen, concentratie en adembeheersing zorgt tevens voor een goede doorstroming in het lichaam. Goed voor alle organen, spieren, bloedsomloop, spijsvertering, ademhalingsorganen, hart en nog veel meer.
De oefeningen zorgen voor souplesse van het lichaam en, het belangrijkste, voor ontspanning.
Bepaald niet “hoog over” dus, maar aandachtig bouwen aan vitaliteit, rust en balans.

Evenals in de afgelopen jaren zijn er op woensdagavond weer twee groepen, om 19.00-20.00 uur en om 20.15-21.15 uur. Beide groepen zijn toegankelijk voor alle niveaus van yogabeoefening, dus van beginnend tot (wat) gevorderd.

De hele lesserie bestaat uit 13 avonden en eindigt op woensdag 9 december 2015 (er is een onderbreking in de Herfstvakantie). De kosten zijn € 6,90 per les, totaal voor alle 13 avonden is dat € 90,=. Je kunt ook kiezen om 10 van de 13 avonden deel te nemen, dan zijn de kosten € 7,75 per les, totaal dus € 77,50. Mocht je een les (moeten) missen dan kun je die altijd op een ander moment en/of op een andere locatie inhalen.

Heb je interesse dan kun je je opgeven bij Richard den Dunnen (yogadocent): 06-40925973, of via info@libete.nl

Meer informatie, ook over andere locaties en lestijden, zie www.libete.nl
Terug

Agenda

Oud papier 2017
Oud papier vanaf 10 uur gebundeld klaarzetten langs de weg
16 december

17 novimber Bierpriuwerij
d'Ald Skoalle Bears
20.30 oere; 15 euro p.p.

7 jannewaris 2018 Nyjiersbrunch
d'Ald Skoalle Bears
13.00 oere

14 april Rommelmerk
d'Ald Skoalle Bears


Dorpsvisie Jellum Bears 2015-2020.pdf

Foto's 50 jaar Stichting Ald Skoalle

Oude foto's Bears
Oude foto's Jellum
 
Gemeentenieuws

Streekwurk provinsje Fryslân
 
Jaarverslag dorpsbelang 2017

Jaarverslag dorpsbelang 2016