Foto's

15 jaar Pompoenfestival Jellum-Bears

15 jaar Pompoenfestival Jellum-BearsDit jaar viert het Pompoenfestival in het Friese Bears haar 15e editie. De historische buitenplaats Uniastate zal opnieuw het unieke decor vormen voor het sfeervolle evenement.
Het Pompoenfestival vindt op 14 en 15 september plaats, op beide dagen van 10 tot 17 uur.

Pompoenen geven inspiratie door de mooie kleuren en aparte vormen. De warmte van de mooie najaarskleuren laat je nazomeren! Er zijn weer vele ondernemers en liefhebbers die zelfgemaakte producten aanbieden. Het aanbod is dan ook beslist verrassend. Op het gebied van ‘lekker en gezond leven’ zijn er vele kraampjes, maar ook sieraden, tassen, kinderkleding en cadeautjes, decoratie voor huis en tuin en schilderkunst.

Het hele weekend zijn er doorlopend optredens van muzikanten en voor de kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De entree bedraagt € 5,-, voor volwassenen en kinderen van 16 jaar en ouder. Een toegangsbewijs geeft recht op verschillende aantrekkelijke kortingen.

Het Pompoenfestival is een activiteit van Atelier ’t Hegedykje uit Jellum. De locatie wordt omsloten door een middeleeuwse Poort (“de Poarte”), waarop zich een ‘luchtspiegeling’ van de oude state bevindt. Deze wordt op originele wijze bij het evenement betrokken met mooie bloemversieringen en dient als podium voor muzikale acts. Laat u verrassen door deze toeristische parel!Terug

Agenda

Oud papier 2017
Oud papier vanaf 10 uur gebundeld klaarzetten langs de weg
16 december

17 novimber Bierpriuwerij
d'Ald Skoalle Bears
20.30 oere; 15 euro p.p.

7 jannewaris 2018 Nyjiersbrunch
d'Ald Skoalle Bears
13.00 oere

14 april Rommelmerk
d'Ald Skoalle Bears


Dorpsvisie Jellum Bears 2015-2020.pdf

Foto's 50 jaar Stichting Ald Skoalle

Oude foto's Bears
Oude foto's Jellum
 
Gemeentenieuws

Streekwurk provinsje Fryslân
 
Jaarverslag dorpsbelang 2017

Jaarverslag dorpsbelang 2016