Foto's

Nieuwe dienstregeling bus

Nieuwe dienstregeling busVanaf 9 december verzorgt Arriva het regionale busvervoer in Noord- en Zuidwest-Fryslân en Schiermonnikoog. Om daar op leuke wijze aandacht aan te geven, kunnen reizigers een wens doen waar een bus in voorkomt. Tot en met maart 2013 laat Arriva elke maand een wens uitkomen. Het past bij het streven van Arriva, dat actief is in heel Nederland, om meer te zijn dan zomaar een openbaarvervoerbedrijf dat reizigers van A naar B brengt. Op www.arriva.nl/fryslan vindt u meer informatie over deze actie.

De nieuwe dienstregeling gaat in op 9 december. Dit betekent andere routes en andere vertrektijden. Een aantal jaar- en maandabonnementen zullen verdwijnen. Hiervoor komen nieuwe abonnementen in de plaats. Wat er precies verandert, kunt u terugvinden op www.arriva.nl/fryslan.

Lijn 92: Bolsward-Wommels-Winsum-Leeuwarden
Lijn 92 wordt in Bolsward gekoppeld met lijn 44.Gewjjzigde vertrektijden vanwege aanpassingen van de lijnen in Zuidwest Fryslân en de onderlinge aansluitingen van deze lijnen. Goede aansluitingen in Bolsward (44, 98, 99) en Leeuwarden (trein en diverse lijnen).
In avonduren en zaterdag en zondag rijden lijn 92 en 350 gelijktijdig. Vanwege aansluitingen van beide lijnen is een betere spreiding niet mogelijk.
Op werkdagen gaat de frequentie van 12:00-14:30 uur terug van 4x naar 2x per uur. Op werkdagen gaat de frequentie na 18:30 uur terug van 2x naar 1x per uur.

Lijn 93: Sneek-Mantgum-Leeuwarden
Wijzigingen vertrektijden vanwege gewijzigde treintijden. Goede aansluitingen in Sneek (98, 99), Mantgum (trein) en Leeuwarden (trein en diverse lijnen).
Tussen 9:00-14:30 uur buiten de vakanties en tussen 9:00-16:30 uur tijdens de vakanties geen ritten.
Terug

Agenda

Programma doarpshûs d'Ald Skoalle:

16,17, 18 aug.

Merke Jellum-Bears op keatsfjild yn Jellum


Oud papier 2019
21 september; 30 november
Oud papier graag in dozen of gebundeld langs de weg zetten.


Dorpsvisie Jellum Bears 2015-2020.pdf

Ledenvergadering dorpsbelang en jaarverslag 2018


Film ter ere fan it 75-jierig bestean fan doarpsbelang Jellum/Bears

Foto's 50 jaar Stichting Ald Skoalle

Oude foto's Bears
Oude foto's Jellum
 
Gemeentenieuws

Streekwurk provinsje Fryslân